15-17 mai 2015 – Conferința Tinerilor Antreprenori din Moldova – BIZZLAND

În perioada 15 – 17 mai 2015, JCI Moldova organizează Conferința Tinerilor Antreprenori din Moldova – BIZZLAND, un eveniment dedicat tinerilor lideri și antreprenori, cetățenilor activi și membrilor JCI din Moldova. Scopul evenimentului este împărtășirea de informații în domeniul dezvoltării personale și a afacerilor, schimbul de experiență și networking calitativ.

La conferință vor participa circa 50 de tineri antreprenori din mai multe regiuni ale țării. Programul constă din întâlniri cu oameni de afaceri, training-uri pe leadership și management, workshop-uri despre succesul comunităților locale de antreprenori JCI în Moldova, activități de networking și team-building.

Keynote speakeri ai conferinței sunt: dl Valeriu Lazăr, președinte al Camerei de Comerț și Industrie din Moldova, care va vorbi participanților despre tendințele mediului de afaceri în Republica Moldova, și dl Iacob Tihman, fondatorul Clubului de Fitness de elită Niagara și a bazei de odihnă Skyland, care va relata despre cum să investim și să dezvoltăm branduri de succes.

  • Interacționează cu peste 50 de tineri antreprenori din Moldova;
  • Cunoaște personalități notorii din mediul de afaceri din țară;
  • Participă la workshopuri și traininguri despre leadership și management;
  • Dezvoltăți abilitățile de comunicare și spiritul de echipă în cadrul unui teambuilding profesionist;
  • Promovează-ți afacerea și localitatea;
  • Dezvoltă noi parteneriate de business
  • Participă la BIZZLAND.

Evenimentul va avea loc la „Sky Land” Camping & Resort.

Pentru mai multe informații despre agendă, taxa de participare și înregistrare puteți accesa pagina web: http://conferinta.jci.md/.

Junior Chamber International (JCI)

Este prima rețea globală de tineri cetățeni activi, având peste 200,000 de membri în 115 ţări ale lumii. În anul 2015 organizația celebrează 100 de ani de activități cu impact. În prezent, JCI are statut consultativ în Organizația Națiunilor Unite și a Consiliului Europei.

S-a lansat la 29 septembrie 2011. La momentul de față sunt patru comitete locale: JCI Chișinău, JCI Ungheni, JCI Rezina și JCI Soroca. JCI Moldova este promotorul dezvoltării economice și antreprenoriale în Republica Moldova și își propune să devină cea mai mare rețea de lideri și antreprenori din țară.

Printre membrii marcanți ai JCI se numără secretarul general al ONU, Kofi Annan, președintele SUA, Bill Clinton, președintele Franței, Jacques Chirac, cofondatorul Microsoft, Bill Gates și alte persoane, care s-au afirmat în diverse domenii.

In this article


Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.