Acum poți primi transferurile bănești non-stop, fără a ieși din casă

BC „UNIBANK” SA a lansat un nou serviciu intitulat T2C („transfer to card”) prin care poţi primi transferurile băneşti internaţionale direct la cardul bancar, transmite News-Moldova.

Datorită acestui serviciu, clientul nu mai este obligat să vină la bancă pentru a primi un transfer bănesc de peste hotare. Este suficient să acceseze site-ul www.t2c.md şi să introducă datele despre transferul ce urmează a fi primit, precum şi numărul cardului său bancar, după care suma respectivă va fi transferată imediat pe card, iar deţinătorul va fi informat prin SMS despre acest lucru.

Serviciul T2C a fost conceput pentru a simplifica procedura de primire a transferurilor băneşti şi a le oferi clienţilor un confort maxim.

T2C este disponibil pentru toţi deţinătorii cardului de plată UNIBANK şi poate fi accesat zi şi noapte, la orice oră, de pe orice calculator sau chiar smartphone conectat la internet. Tranzacţia este efectuată rapid, în doar 5 minute, banii fiind transferaţi în timp real.

Acest serviciu este absolut gratuit (pentru primirea transferului nu se percep comisioane) şi unic pe piaţa bancară a Moldovei.

Pentru a beneficia de serviciul T2C este necesar să ai un card UNIBANK. Cei care încă nu posedă un astfel de card o pat face gratuit, printr-o singură vizită la bancă.

Transferul pe card se efectuează în valuta cardului. În cazul în care valuta transferului diferă de valuta cardului, banii sunt convertiţi conform cursului valutar la ziua respectivă indicat pe site-ul www.t2c.md. De menţionat că pe acest site cursul de schimb este mai convenabil decât cel indicat la casele de schimb ale băncii.

La momentul de faţă T2C efectuează deja transferurile sistemelor UNISTREAM, Contact şi Anelik, iar în viitorul apropiat vor fi conectate la acest serviciu şi alte sisteme de transferuri băneşti internaţionale.

Pentru detalii accesaţi www.t2c.md.Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.