Anunţ: Banca de Economii, Banca Socială și Unibank funcționează în regim normal!

Acesta este mesajul transmis de cele 3 bănci pe site-urile oficiale. Banca de Economii, Banca Socială și Unibank își asigură clienții că instituțiile financiare nu se confruntă cu probleme și deponenții beneficiază de acces liber la mijloacele financiare.

Vă prezentăm în continuare anunțul fiecărei instituții financiare.

Banca de Economii

“Banca de Economii SA funcționează în regim normal, onorându-și în continuare obligațiunile față de clienți. Creditul acordat de Banca Națională a Moldovei acestei bănci reprezintă un volum  suficient de lichidități care permite rambursarea deplină a depozitelor persoanelor fizice și a celor juridice. Astfel, banca nu se confruntă cu probleme de acest fel, iar deponenții au acces liber la mijloacele lor bănești, pe care le pot ridica la necesitate.”

Banca Socială

“B.C. „BANCA SOCIALĂ” S.A. funcţionează în regim normal, onorându-şi în continuare obligațiunile față de clienți. Creditul acordat de Banca Națională a Moldovei băncii reprezintă un volum suficient de lichidități care permite rambursarea deplină a depozitelor persoanelor fizice și a celor juridice. Astfel, banca nu se confruntă cu probleme de acest fel, iar deponenții au acces liber la mijloacele lor bănești, pe care le pot ridica la necesitate.”

Unibank

“BC „UNIBANK” S.A. funcționează în regim normal, onorându-și în continuare obligațiunile față de clienți. Creditul acordat de Banca Națională a Moldovei reprezintă un volum suficient de lichidități care permite rambursarea deplină a depozitelor persoanelor fizice și a celor juridice.

Astfel, banca noastră nu se confruntă cu probleme de acest fel, iar deponenții au acces liber la mijloacele lor bănești, pe care le pot ridica la necesitate.”

Sursa: bancamea.md / bem.md / bancasociala.md / unibank.md

In this article


Join the Conversation

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.