Aplică la grantul de 6 mii de euro din cadrul proiectului „Business Academy for Women”

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) a lansat Concursul Planurilor de Afaceri a proiectului „Business Academy for Women” (BAW). Cele mai bune 10 idei de afaceri vor beneficia de finanțare nerambursabilă în valoare de 6 mii de euro.

La concurs sunt invitate să aplice cele peste 300 de femei participante la Component I a proiectului BAW, sporirea abilităților antreprenoriale și gestiunea întreprinderii.

Ideile vor fi selectate în baza concursului Planurilor de Afaceri, iar prioritate vor avea întreprinderile care:

  • contribuie la dezvoltarea de noi produse/servicii pe piața locală;
  • creează noi locuri de muncă;
  • susțin dezvoltarea regională;
  • planifică intrarea pe noi piețe de desfacere (export).

Pentru participare la Concursul de granturi sunt eligibile toate afacerile înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova (cu excepția municipiului Chișinău și Bălți), iar câștigătoarele vor contribui cu 10% din suma grantului.

Depunerea Planurilor de Afaceri poate fi efectuată până la 20 iunie 2018. Formularul de participare îl găsiți anexat la regulamentul concursului. Formularul poate fi depuse pe adresa [email protected] și prezentate personal.

Proiectul ”Business Academy for Women” este finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de ODIMM, în parteneriat cu Centrul Internațional pentru Promovarea Femeilor în Business (ICAWB).

Sursa: ODIMM

In this article


Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.