Atelier pentru oameni de afaceri pe 13 iulie: Combaterea corupției în sectorul privat

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE), în colaborare cu Institutul de Politici Europene de la Berlin, organizează, pe 13 iulie 2016, un atelier de lucru cu tematica „Combaterea corupției în sectorul privat”, care va fi dedicat identificării soluțiilor pentru diminuarea birocrațiilor ce generează corupția.

În cadrul atelierului de lucru vor fi puse în discuție constrângerile identificate de mediul de afaceri care generează corupției. În rezultat intenționăm să formulăm propuneri specifice pentru diminuarea normelor birocratice ce îngreunează activitatea întreprinderilor private. La eveniment sunt invitați să participe reprezentanți ai mediului de afaceri, asociațiilor de afaceri și ai societății civile.

Doritorii de a participa la atelier sunt rugați să expedieze un mesaj până luni, 11 iulie 2016, la adresa electronică [email protected]. Informația privind locul desfășurării dezbaterii va fi comunicat prin email. Luând în considerație numărul limitat de locuri disponibile, IPRE își rezervă dreptul de a selecta participanții.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Societatea civilă împotriva corupției”, finanțat de Guvernul Germaniei și implementat de Institutul de Politici Europene de la Berlin, în colaborare cu Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE).

Sursa: ipre.mdJoin the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.