Banca Națională la 17 iulie își deschide ușile pentru copii

Banca Națională a Moldovei (BNM) își deschide ușile pentru copii. La 17 iulie 2017, instituția va primi în vizită copii, însoțiți de părinți, care vor avea prilejul să afle despre instrumentele de plată inovative, să vadă sala de expoziții a BNM și o prezentare practică despre elementele de siguranță ale monedei naționale.

Astfel, copiii vor afla cum funcționează un verificator de bancnote și chiar vor fi lăsați să-l folosească. Micii vizitatori vor primi în dar un „Îndrumar de educație financiară”, din care vor afla ce sunt banii, cum să-i gestioneze în mod responsabil, care sunt avantajele economisirii ș.a.

Evenimentul este organizat în urma solicitărilor venite de la părinți, după ce pe 6 și 7 iunie BNM a desfășurat Zilele ușilor deschise cu ocazia aniversării a 26-a de la înființare. În cele două zile, Banca Națională a fost vizitată de peste 200 de persoane.

Accesul în bancă va fi posibil conform listei, la prezentarea actelor de identitate a persoanelor care vor însoți copiii. Cei interesați sunt rugați să se înregistreze până pe data de 14 iulie 2017, ora 17.00 la adresa electronică [email protected], printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a BNM https://www.facebook.com/BNM.md/ sau la numerele de telefon 022 822403 și 079434297 (inclusiv prin SMS).

Vizitele sunt programate la orele 10.00, 11.00, 14.00, 15.00 și 16.00.Sursa: bnm.md

In this article


Join the Conversation

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.