BCR Chișinău deschide un centru de afaceri pentru IMM-uri

Începând cu 1 iulie 2016 în cadrul sediului central al BCR Chișinău a fost deschis un centru de afaceri destinat deservirii Întreprinderilor Mici și Mijlocii. Fiind parte BCR, cea mai mare bancă din România și membru ERSTE GROUP, unul din principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrală și de Est, BCR Chișinău își urmează strategia de a-și extinde portofoliul de clienți și de a-și consolida pozițiile pe piața din Republica Moldova construind relații de parteneriat de lungă durată cu clienții săi.

”Deschiderea centrului de afaceri pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii în cadrul sediului central al BCR Chișinău face parte din focusul nostru de a dezvolta parteneriate strategice cu clienții noștri din segmentul corporativ, IMM și angajații acestora. Segmentul IMM al economiei Republicii Moldova dispune de un potențial de dezvoltare care urmează a fi valorificat. În cadrul noului centru clienții din acest segment vor putea beneficia de consultanța personalizată din partea personalului BCR Chișinău care-i vor ajuta să găsească soluțiile optime pentru dezvoltarea afacerii.Pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii am creat pachete dedicate de produse și servicii bancare lansate pe parcursul anului 2016 și venim cu oferte atractive și pentru angajații acestor companii. Suntem hotărâți să susținem proiectele viabile lansate de IMM și venim cu soluții de finanțare optime pentru dezvoltarea afacerii atât pe piața locală, cât și cea internațională”,  a declarat Juan Luis Martin Ortigosa, Președintele Executiv al BCR Chișinău S.A.

În special pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii BCR Chișinău a lansat 2 pachete de produse și servicii – Pachetul OPTIM și Pachetul BUSINESS. Pachetele presupun achitarea unui abonament lunar care acoperă o gamă variată de servicii atașate contului curent, 24Banking și cardului business, incluse în respectivele pachete. Astfel clienții beneficiază de comision ZERO la deschiderea primului cont curent, la deservirea lunară a conturilor curente, la conectarea și deservirea lunară pentru 24 BANKING și la efectuarea unui număr nelimitat de transferuri în MDL prin 24 BANKING. Aderând la Pachetul Business clienții beneficiază de tarif exclusiv de 30 EUR / USD pentru orice transfer efectuat în valută străină.

În afară de pachetele prezentate mai sus, BCR Chișinău oferă clienților săi servicii transfrontaliere, ca membru al INTERNATIONAL DESK, ceea ce asigură clienților transferuri valutare rapide – in aceeași zi și la tarife reduse – în cadrul Băncilor membre ale Grupului ERSTE. La fel, BCR Chișinău oferă un spectru larg de soluții de finanțare, elaborate în vederea susținerii Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Republica Moldova. Adițional la finanțarea tradițională (credite, linii de credit, etc), BCR Chișinău este unicul membru în Moldova al FACTORS CHAIN INTERNATIONAL, oferind servicii de factoring extern și intern pentru facilitarea tranzacțiilor comerciale.

Pentru angajații Întreprinderilor Mici și Mijlocii care nu au proiecte salariale BCR Chișinău a lansat cardul salarial SMART BCR care permite posesorilor să selecteze independent serviciile financiare de care au nevoie. Astfel posesorii cardului SMART BCR vor putea beneficia de oportunitățile de economisire, de finanțare oferite și de a face banking 24 ore din 24 la condiții avantajoase. Suplimentar posesorii de carduri salariale BCR Chișinău beneficiază de dobândă promoțională de numai 9% la creditul imobiliar REZIDENTIAL BCR acordat pe un termen de 25 ani.

Echipa de profesioniști din cadrul centrului de afaceri pentru IMM din BCR Chișinău este la dispoziția fiecărui client pentru a-l ajuta să identifice acele produse și servicii bancare care corespund așteptărilor lui și țin cont de specificul și dimensiunea afacerii. Managerii de relații cu clienții din segmentul IMM dispun de expertiza și experiența necesară și sunt deschiși pentru oferirea suportului necesar Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Republica Moldova.In this article


Join the Conversation

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.