Bursa Daneză a emis un card de debit Bitcoin NanoCard

Bursa Daneză de schimb crypto-valutară (CCEDK) a emis un card de debit numit Bitcoin NanoCard. Acesta poate fi utilizat pentru păstrarea și utilizarea banilor virtuali ale diferitelor țări.

NanoCard permite păstrarea nu doar a Bitcoin-ului, dar și a dolarului. De asemenea, soldul poate fi afișat în euro și liră sterlină.

„După câteva negocieri dificile, am semnat un acord cu platforma de tranzactionare Bit-x. Acest parteneriat nu va fi constrâns de limite. Suntem foarte mândri că, doar la un an după începerea operațiunilor, am fost în stare să oferim un astfel de proiect impresionant. Poate că aceasta este primul card de debit, în sensul deplin al cuvantului, emis de comunitatea crypto-valutară”- a declarat Ronnie Boshin.

Pentru operațiuni de fiecare zi, cu cardul, utilizatorii nu au nevoie să treacă procesul de autentificare. În ciuda faptului că, această poate provoca o amenințare la securitate, CCEDK a intrat într-un parteneriat cu dezvoltatorul de software Blockchain Cryptonomex, pentru a proteja tranzacțiile crypto-valutare.

„Am combinat punctele forte ale valutelor digitale cu carduri de credit general acceptate. Această combinație de tehnologii face NanoCard cu adevărat semnificativ”- a subliniat el.

Sursă: finance.ua

In this article


Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.