Business breakfast cu Jack Vincent: „A Sale Is a Love Affair”

Procesul de vânzare şi o relaţie de cuplu – s-ar părea ca sunt două procese absolut diferite, dar Jack Vincent, autorul cărţii „A Sale Is a Love Affair – Seduce, Engage & Win Customer’s Hearts”, ne spune că de fapt au multe în comun.

Doriţi să aflaţi asemănările? Atunci echipa CEED Moldova vă aşteaptă la un mic dejun cu JACK VINCENT.

Jack livrează training-uri de vânzări atât către start-up-uri cât şi către companiile mari deja consolidate. Printre clienţii săi se numără: Coca-Cola, MasterCard, Who wants to be a Millionaire? And EuroVision/EBU.

În cadrul evenimentului J.V. ne va relata mai multe despre principiile redate în cartea sa „A Sale is a Love Affair”, devenit bestseller pe site-ul amazon.com în luna februarie.CEED Moldova logo

Făcând studii pentru cartea sus-numită, a ajuns la concluzia că sfatul dat de consilierii matrimoniali, corelează cu cele mai bune practici utilizate de liderii în consultanţa de marketing şi în training-urile de vânzări. În sprijinul ipotezei sale, el vine cu o serie de istorioare şi bancuri care fac lumină asupra legăturii dintre o relaţie romantică şi vânzări, de asemenea, furnizează o serie de instrumente pentru oricine practică vânzările B2B.

Prezentarea domnului Jack Vincent va fi o versiune extinsă a discursului său de pe TEDx, datorită căruia a fost votat „cel mai bun speaker al zilei”. Puteţi vedea prezentarea AICI.

Dacă sunteţi interesat de eveniment vă rugăm să vă înscrieţi la următorul FORMULAR sau să ne contactaţi la adresa de email: [email protected] şi numărul de telefon 079 30 32 50.

Love more. Sell More.

Evenimentul va avea loc Vineri, 24 aprilie, ora 08.00, în Garden Palace Events Restaurant, str. V. Alecsandri, 8 (în spatele cinematografului Gaudeamus).

Costul – 150 lei (membru CEED), 200 lei (non-membru CEED).

In this article


Join the Conversation

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.