Cel mai cunoscut trainer de hipnoză de România organizează, în premieră, un workshop la Chișinău

Trainerde hipnoză

Cel mai cunoscut trainer de hipnoză de România, fiind și un recunoscut trainer internațional, Eugen Popa, organizează în premieră un workshop la Chișinău ”Tehnici Practice de Utilizare a Subconștientului”. În urma acestui atelier, participanții vor înțelege cum funcționează mintea și cum pot utiliza puterea subconștientului pentru a obține realizările pe care și le doresc.

Trainingurile lui Eugen Popa sunt utile atât pentru stabilirea și rezolvarea problemelor de sănătate și celor emoționale, precum și pentru identificarea celor mai bune soluții de eliminare a stresului, sporirea concentrației și atingerea scopurilor propuse. Una din cele mai cunoscute tehnici în acest sens este autohipnoza care este o modalitate extrem de eficientă pentru realizarea unor transformări profunde.

”Poți realiza și obține toate aceste dorințe personale în deplină siguranță, pentru că nimeni nu știe mai bine ca tine ce vrei. Ai acum șansa să preiei, în sfârșit, frâiele vieții tale și să îți duci viața așa cum vrei Tu, așa cum îți dorești tu, pentru că Autohipnoza îți permite să reiei controlul asupra vieții tale, pentru totdeauna”, susține Eugen Popa

Eugen Popa este la ora actuală cel mai bine pregătit specialist și Trainer de Hipnoză din România. Având o vastă cunoaștere în domeniul comunicării și relațiilor umane el a studiat de-a lungul timpului cu cei mai mari specialiști în domeniul hipnozei. Pe lângă studiile în domeniul psihologiei pe care le-a realizat la Universitatea Harvard din SUA, Eugen a studiat și NLP, dezvoltare personală, meditație mindfulness și yoga cu traineri de talie mondială.

În prezent, Eugen Popa are propria sa emisiune TV în România fiind de asemenea foarte des invitat în cadrul programelor Radio și TV. El susține traininguri de Hipnoză, NLP, Parenting, Terapie și Dezvoltare Personală în Europa, Asia și America Latină punând mereu în practică motto-ul care îl definește: Învață, Crește Dăruiește!

Atelierul ”Tehnici Practice de Utilizare a Subconștientului” se va desfășura la 10 septembrie 2016 la hotelul Jolly Alon, iar pentru mai multe detalii puteți accesa www.chisinau.eugencpopa.ro

In this article


Join the Conversation

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.