Criptobursa Kraken a vândut într-o zi peste 70% din acțiunile expuse la vânzare

În prima zi de vânzare, criptobursa Kraken, a reușit să-și vândă acțiunile în valoare de 7 milioane de dolari. Pentru tranzacții a fost utilizată platforma BankToTheFuture. Se preconizează în total să fie vândute acțiuni în valoare de peste 10 milioane de dolari. Valoarea minimă a investiției în cadrul campaniei este de 1.000 de dolari.

Vânzarea acțiunilor bursei a început la 20 mai și ar trebui să dureze o lună. Reprezentanții Kraken au remarcat că, în cazul finalizării rapide a campaniei, vor informa despre acest fapt pe pagina oficială. Deja au cumpărat acțiuni mai mult de 470 de investitori, care au devenit proprietari în proporție 72% ai bursei.

„Suntem gata să oferim acces deplin la capitalul nostru, dar vom avea de afacere doar cu investitori fiabili. Am început să lucrăm cu BankToTheFuture pentru a elimina înșelătoriile și alți reprezentanți nedoriți ai industriei criptovalutare. Posibilitatea de a investi în Kraken ar trebui să fie pentru toată lumea”, au declarat reprezentanții bursei.

La momentul publicării datelor privind vânzarea de acțiuni, numărul clienților Kraken a depășit cifra de 4 milioane. Acum, platfoma criptovalutară operează în peste 200 de țări din întreaga lume, iar volumul său de tranzacționare în ultimul an a ajuns la 85 de miliarde de dolari.Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.