Expoziţia naţională „Fabricat în Moldova” Vă aşteaptă

Evenimentul naţional „Fabricat în Moldova” organizat tradițional de Camera de Comerț și Industrie, se va desfășura, în perioada 28 ianuarie – 1 februarie 2015, cu sloganul „Competitivitate – Performanță și Calitate”.

Expoziţia cu același nume, va cuprinde un amplu program de afaceri, precum: concursurile „Marca comercială a anului”, „Premiul pentru realizări în domeniul calității” „Medalia de aur a Expoziției Fabricat în Moldova”, și va culmina cu „Gala businessului moldovenesc”.

Deschiderea oficială a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova” va avea loc pe 28 ianuarie, la ora 11.00, în Pavilionul 2 al Centrului expozițional Moldexpo.

La Expoziție participă cca 255 de operatori economici din toate regiunile țării, inclusiv 14 Consilii raionale vor avea standuri proprii, la care va fi expusă producția operatorilor economici din teritoriul reprezentat.

Camera de Comerț și Industrie pregătește, în paralel cu expoziția națională „Fabricat în Moldova”, un amplu program de afaceri, care va oferi operatorilor economici posibilitatea de a discuta oportunitățile generate de Acordul de comerț liber cu Uniunea Europeană, prezentări de servicii pentru dezvoltarea afacerilor, dar și numeroase ocazii B2B.

Mai multe informaţii despre eveniment aflaţi pe pagina web a Camerei de Comerţ şi Industrie

In this article


Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.