Forbes: 7 criptoburse colaborează cu piața Nasdaq

Șapte criptoburse au început să colaboreze cu piața bursieră Nasdaq. Publicația Forbes remarcă faptul că, la moment se analizeaza posibilitatea aderării mai multor platforme de tranzacționare, care vor utiliza tehnologia de supraveghere patentată.

Nasdaq a creat un departament de dezvoltători care sunt implicați exclusiv în procesul de selectare a criptoburselor pentru aplicarea noii tehnologii. Scopul principal va fi lupta împotriva fraudei din rețea, care în ultimul timp s-a activat pe fonul căderii prețurilor mai multor criptomonede.

Infractorii încearcă să cumpere active la prețuri maxime convinabile pentru ei, apoi să le vândă la prețuri supraevaluate, asigurând clienții că urmează să aibă loc o crește a valorii criptomonedelor propuse.

”Verificarea Nasdaq au trecut doar șapte criptoburse. Gemini și SBI Virtual Currency au obținut cel mai bun rezultat în urma verificării. Încercăm să lucrăm doar cu acele platforme care au potențial și grijă față de siguranța clienților și a datelor personale”, au informat dezvoltătorii tehnologiei inovatoare.

Tony Sio, care face parte din grupul responabil de supraveghere și reglementare în cadrul Nasdaq, a menționat că Nasdaq nu intenționează să lucreze cu platforme start-up-uri. Accentul fiind pus anume pe criptoburse mari, care ulterior vor putea acorda sprijin criptoburselor mici.Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.