„Încredere în viitor+” – un nou depozit de la Unibank pentru persoane de vârsta a treia

Special pentru persoanele care au depăşit vârsta de 50 de ani BC „UNIBANK” SA a elaborat un nou depozit „Încredere în viitor +”.

Depozitul permite sporirea capitalul într-o perioadă scurtă de timp, chiar dacă ai venituri nu prea mari, deoarece suma minimă pentru deschiderea depozitului este de 1000 de lei, 50 de dolari sau 50 de euro. Cu siguranţă, aceşti bani pot fi depuşi pe depozit fără a prejudicia propriul buget.

Mai mult decât atât, termenele depozitului sunt optime: de la 6 luni până la un an şi jumătate, iar condiţiile prevăd posibilitatea capitalizării şi achitării lunare a dobânzii. Totodată, rata dobânzii în lei este destul de înaltă şi echivalează cu 9,5% anual în lei moldoveneşti, iar în valută străină – 6,5% anual.

Depozitul „Încredere în viitor +” prevede, de asemenea, posibilitatea de a fi completat nelimitat, cu excepţia ultimelor două luni, şi poate fi prelungit automat, la dorinţa clientului. Principalul avantaj al acestui produs este posibilitatea de a extrage bani parţial – până la 25% din soldul depunerii la ziua extragerii numerarului.

Banca comercială „UNIBANK” a fost înfiinţată în 1993. La moment capitalul social al băncii constituie 282 milioane lei, divizat în 1 410 000 acţiuni cu valoarea nominală 200 lei per acţiune. Acţiunile Băncii sunt listate la Bursa de Valori a Moldovei.

Sursa: site-ul băncii

In this article


Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.