Mobiasbancă este alături de antreprenorii moldoveni

La 17 decembrie 2015, Mobiasbancă a participat în calitate de partener general la evenimentul consacrat antreprenoriatului mic și mijlociu din Republica Moldova, desfășurat cu genericul „Ziua IMM-urilor”. La eveniment au fost premiați 20 de învingători la zece nominalizări „Cel mai bun antreprenor” – în  producție, construcții, comerț, servicii, meșter popular, tânăr antreprenor, integrare în societate, femeie antreprenor, exportator, inovator.

Mobiasbancă a oferit certificate bănești pentru diplomele de gradul I și cadouri pentru ceilalți premianți, apreciind în mod special nominația export și inovație, care reprezintă direcții importante de dezvoltare a antreprenoriatului și sunt susținute strategic de către bancă.

Directorul Comercial Mobiasbancă, Filip Kotora, în mesajul său de felicitare, a menționat curajul antreprenorilor moldoveni, care crează noi afaceri și rezistă,  deschid întreprinderi și proiecte noi, continuă să investească în dezvoltarea economică a ţării, necătând la mediul turbulent din țara noastră și criza sectorului financiar-bancar.

Dl Kotora a accentuat avantajele Mobiasbancă în ce privește oferirea celor mai bune soluții de finanțare pentru IMM-uri, bazate pe produse unice, cu condiții preferențiale datorită parteneriatelor cu instituțiile financiare internaționale.

Începând cu anul 2005, Concursul „Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM” este organizat de Ministerul Economiei și are drept scop susţinerea întreprinderilor mici şi mijlocii din diverse domenii de activitate, care au înregistrat rezultate marcante pe parcursul anului. La concurs au participat agenţi economici din 17 raioane ale republicii, municipiile Bălţi, Chişinău, UTA Găgăuzia.

Sursa: mobiasbanca.md
In this article

Join the Conversation

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.