Mobiasbancă – Groupe Société Générale a deschis un nou centru de instruire şi o filială şcoală

BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A. anunţă că a deschis pe 19 martie 2015 Centru de Instruire, pentru a îmbunătăţi numărul şi calitatea trainingurilor oferite pentru angajaţii băncii. Centrul include şi o filială şcoală – un concept inovativ în sistemul bancar din Republica Moldova.

Scopul final al acestui proiect este de a îmbunătăţi calitatea serviciilor oferite clienţilor băncii, unul dintre obiectivele principale ale BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A. fiind creşterea nivelului de satisfacţie al acestora.

Ridha Tekaia, preşedintele BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A., a menţionat în discursul său: „Sunt mândru că astăzi lansăm un nou Centru de Instruire. Este una dintre marele noastre realizări, în conformitate cu strategia băncii de dezvoltare a personalului, dar şi cu intenţia grupului de a transmite către toate subsidiarele sale cunoştinţele, abilităţile şi bunele practici acumulate de-a lungul anilor pentru a corespunde standardelor internaţionale. Datorită acestei noi facilităţi, noi vom putea desfăşura până la 68 000 ore de training pe an, dublu faţă de perioada precedentă (25.500 ore în 2013 şi 28.500 ore în 2014). De asemenea, vom putea fortifica parteneriatele cu instituţiile de învăţământ şi educaţie, printre care Agenţia Universitară a Francofoniei, ASEM şi altele, în concordanţă cu politica de responsabilitate socială a băncii şi a grupului Société Générale.”

Noul centru de instruire dispune de 2 săli pentru training şi o sală de şedinţe, cu o capacitate totală de 70 de persoane. Sălile de instruire sunt dotate cu toate instrumentele necesare pentru a oferi seminare şi traininguri pe diverse teme – abilităţi tehnice, dezvoltare personală, eficienţă comercială, etc. Aici angajaţii îşi vor putea dezvolta competenţele comportamentale pentru a deveni viitori manageri ai băncii. Centrul de Instruire este dotat cu cele mai performante echipamente tehnice, ceea ce va permite trainerilor să utilizeze toată gama de metode şi materiale pentru eficienţă maximă.

Filiala şcoală, ca parte a centrului de instruire, este o inovaţie absolută pentru Republica Moldova, în special pentru sistemul bancar. Aceasta arată ca orice altă filială din reţeaua băncii, ceea ce va permite angajaţilor instruiţi aici să simuleze situaţii reale, întâlnite în timpul unei zile obişnuite de muncă. Directorul filialei şcoală, Liudmila Hersun, a activate în calitate de director de filială în ultimii 6 ani şi este foarte entuziasmată de oportunitatea de a educa o nouă generaţie de bancheri. Faptul că şcoala filială se află în incinta Centrului de Instruire va oferi posibilitatea angajaţilor să aplice cunoştinţele teoretice acumulate în cadrul unor exerciţii practice.Petru Delinschi, şeful Departamentului Resurse Umane, explică: „În filiala şcoală vor fi atinse mai multe obiective globale: aplicarea cunoştinţelor în practică în situaţii reale, evaluarea promptă a cunoştinţelor, utilizarea noilor programe IT şi a echipamentelor bancare. Noii angajaţi vor învăţa aici toate lucrurile necesare pentru a putea oferi clienţilor noştri cele mai calitative servicii, susţinând poziţia noastră de bancă de referinţă de pe piaţă, aleasă de clienţi pentru calitatea produselor şi serviciilor.”

Excelenţa sa, Pascale Vagogne, Ambasadorul Franţei în Moldova, prezent la eveniment a felicitat BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A. şi a menţionat că acest centru va contribui la dezvoltarea băncii, dar şi a întregii societăţi din Moldova, oferind oportunităţi noi pentru angajaţii existenţi şi viitori ai băncii. La eveniment au mai participat Grigore Belostecinic, rector ASEM, Roman Kwiatkowski, reprezentant al Agenţiei Universitare a Francofoniei, Nicolae Dorin, vicepreşedintele Asociaţiei Băncilor din Moldova, care au apreciat înalt relaţiile de parteneriat cu banca şi şi-au exprimat dorinţa de a le dezvolta în viitor.

BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A. este o bancă comercială universală, care deserveşte peste 118.000 de clienţi activi în sectorul corporativ, IMM-urilor şi de retail prin intermediul unei reţele de 58 de unităţi. În 2015, Mobiasbancă va celebra aniversarea a 25 de ani de activitate în Republica Moldova. Aceasta rămâne prima şi unica bancă din Moldova care deţine certificatul ISO 9001:2008 în domeniul calităţii, asumându-şi angajamentul de a oferi clienţilor săi produse şi servicii de calitate, îmbunătăţind în permanenţă nivelul de satisfacţie al acestora.

Banca este o subsidiară a Grupului Société Générale, una dintre cele mai mari instituţii financiare din Europa. Timp de 150 de ani, grupul francez a depăşit cele mai mari provocări şi şi-a susţinut clienţii, oferindu-le siguranţă şi stabilitate. Astăzi peste 32 milioane de clienţi din toată lumea au încredere în Groupe Société Générale.

Sursa: infomarket.md

 

In this article


Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.