Participă la Atelierul de lucru ”Avantajele garanțiilor financiare de stat în procesul de creditare a IMM-urilor”

La 3 februarie 2018, ora 11:00, Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) în cadrul evenimentului ”Fabricat în Moldova”, organizează pentru antreprenori Atelierul de lucru ”Avantajele garanțiilor financiare de stat în procesul de creditare a IMM-urilor”.

Atelierul are ca scop sensibilizarea publicului larg privind contribuția și impactul garanțiilor financiare de stat emise prin intermediul Fondului de Garantare a Creditelor (FGC) la accesarea resurselor financiare de către sectorul întreprinderilor mici și mijlocii.

Vezi care sunt produsele de garantare a creditelor pentru anul 2018

La eveniment sunt invitați toți antreprenorii interesați de procesul de garantare a creditelor și care doresc să împărtășească provocările întâmpinate la accesarea resurselor financiare.

Participarea la eveniment este gratuită cu înregistrarea prealabilă la adresa de e-mail: [email protected] sau la nr. 022 211 552, până la 2 februarie 2018.

Vezi spotul video al Fondului de Garantare a Creditelor

FGC este primul şi unicul fond de garantare a creditelor din Republica Moldova care a fost creat din resursele bugetului de stat și are drept scop susținerea IMM-urilor la accesarea resurselor financiare.

Locația evenimentului: str. Ghioceilor, 1, Centru expozițional ”MoldExpo”, Pavilionul Central, et.2, Sala de ședințe.

In this article


Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.