Participă la eveniment: „Monitorul financiar #7: Analiza principalelor reforme din sectorul financiar”

Centrul Analitic Independent Expert-Grup organizează joi, 26 iulie 2018, cu începere de la ora 10:00, în sala de conferință a hotelului „Jolly Alon”, mun. Chișinău, strada Maria Cibotari, nr. 37, masa rotundă „Monitorul financiar #7: Analiza principalelor reforme din sectorul financiar în perioada octombrie 2017 – iulie 2018”.

Evenimentul își propune să aducă în discuție procesul de tranziție la noul cadrul de reglementare bancară Basel III, dar și alte reforme de consolidare a sistemului financiar național, întreprinse de către autorități în perioada monitorizată.

Totodată, evenimentul de lansare a celei de-a șaptea ediții a Monitorului financiar va oferi o platforma de discuții și pe marginea gradului de realizare a angajamentelor asumate de Republica Moldova în cadrul Acordurilor internaționale, activității de intermediere, dar și evoluțiilor recente în procesul de investigare a fraudelor bancare.

La eveniment vor participa factori de decizie din cadrul Băncii Naționale a Moldovei (BNM), Ministerului Finanțelor (MF), Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF), Bursei de Valori a Moldovei (BVM), reprezentanți ai băncilor comerciale, asiguratori, alte instituții în domeniu, precum și experți economici.

Conferința își va ține lucrările în limbile română și engleză.

Dacă dorești să participi la eveniment, completează formularul de participare până pe data de 25 iulie 2018, ora 16:00.

In this article


Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.