Pe 24 iulie va începe Școala de vară pentru tinerele lidere

60 de tinere, cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani vor participa la Școala de vară a tinerelor lidere, care va fi organizată începând cu 24 iulie 2016 la tabăra „Romaniţa” din complexul de odihnă al orașului Vadul-lui-Vodă din municipiul Chișinău.

Timp de o săptămână fetele vor participa la sesiuni de instruire, ateliere de lucru şi dezbateri pe următoarele domenii:

  • Dezvoltarea personală și proiectare a carierei;
  • Dezvoltarea capacităţilor de lider şi a încrederii în sine;
  • Angajarea în câmpul muncii și instrumente de marketing personal;
  • Antreprenoriatul ca opțiune în carieră;
  • Elaborarea planului de dezvoltare a carierei;
  • Constituirea și consolidarea echipei.

Totodată tinerele își vor perfecționa limba engleză și vor participa la un club de discuție și stimulare a inițiativei. Printre cei 10 consilieri care vor oferi consultanță participantelor la Tabăra de vară se numără și un voluntar al Corpului păcii.

Școala de vară se desfășoară în cadrul proiectului “Reconceptualizarea orientării profesionale şi consilierii în carieră” (REVOCC), implementat de Centrul pentru Educație Antreprenoriala şi Asistență în Afaceri (CEDA), în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), cu suportul financiar al Agenţiei Austriece pentru Dezvoltare (ADA).

Sursa: Centrul pentru Educație Antreprenoriala şi Asistență în Afaceri

In this article


Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.