Revista Serviciului Fiscal de Stat poate fi accesată gratuit timp de 14 zile

Timp de 2 săptămâni, începând cu 30 martie curent, toate materialele ce reflectă poziția oficială a Serviciului Fiscal de Stat, precum și subiectele din domeniul contabilității, care tradițional sunt accesibile doar pentru abonații revistei „Monitorul Fiscal FISC.md”, vor putea fi vizualizate în mod liber, gratuit și nelimitat pe site-ului monitorul.fisc.md.

Acest lucru se datorează aniversării a cinci ani de activitate a revistei date, perioadă în care echipa revistei a atins multe din obiectivele pe care le-a planificat, au devenit mai buni, mai aproape de cititori, și mai transparenți.

Orice persoană care vizitează site-ul monitorul.fisc.md va putea avea acces la cele mai recente materiale ale revistei în format electronic, publicate începând cu 1 ianuarie 2016. Este vorba despre informațiile plasate la rubricile „Documente și comentarii”, „Întrebări și răspunsuri”, toate publicațiile din „SNC noi” și ”Contabilitate practică”, ”Practica fiscală” și ”Consultațiile juridice” privind afacerile și aplicarea legislației fiscale.

In this article


Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.