SMARTER Academy Moldova – Cursuri intensive de Project Management și Digital Marketing

Group of the European Youth for Change (GEYC) și INVENTO invită tinerii din Republica Moldova, interesați de management de proiect și digital marketing să participe la SMARTER Academy Moldova.

SMARTER Academy Moldova reprezintă o inițiativă ce-și propune să sprijine eforturile de dezvoltare organizațională, la nivel atât individual, cât și de echipă, și intensificarea relațiilor de suport și cooperare între reprezentanții sectorul nonguvernamental de tineret ai celor două state. Obiectivele acesteia se transpun în realizarea unui transfer de expertiză între reprezentanții societății civile dintre cele două state și facilitarea dialogului și cooperării dintre organizațiile de tineret din Republica Moldova și România.

„Considerăm că dezvoltarea competențelor de management de proiect și de marketing digital este esențială pentru a susține organizațiile din Republica Moldova. Prin programul „Support Moldova” (2016-2018) ne-am propus formarea a 200 de tineri și implicarea a cel puțin 100 în programe de mobilitate. Așadar, SMARTER Academy Moldova este doar un prim pas, sperăm noi promițător!” (Gabriel Brezoiu, Manager general al GEYC)

Agenda proiectului prevede următoarele evenimente:

  • octombrie-noiembrie 2016 – Module de formare: „Project Management Academy” (20h) și „Digital Marketing Academy” (20h), cursuri organizate la Chișinău sub egida PRISMA European Network;
  • 10-11 noiembrie 2016 – Vizită de studiu la București unde participanții vor lua parte la „European Digital Youth Summit – EDYS” și la Conferința finală „Promotori pentru democrație europeană” – ediția 2016. La vizita de studiu vor lua parte cei care obțin cele mai bune rezultate la cursurile de formare.

Activitatea se orientează către următorul grup-țintă: tineri și reprezentanți ai organizațiilor nonguvernamentale din Republica Moldova, vorbitori de limba română și având minimum studii liceale (în curs).

Înscrierea are loc până la 10 octombrie 2016

Programul de cooperare strategică „Support Moldova” (2016-2018) vizează susținerea parcursului european al Republicii Moldova prin sprijinirea actorilor cheie și dezvoltarea de competențe soft, hard și transversale, fiind destinat tinerilor, organizațiilor nonguvernamentale și autorităților publice. Proiect finanțat cu sprjinul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al României, prin programul României de cooperare pentru dezvoltare (RoAid), în parteneriat cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare – Centrul Regional pentru Europa și Asia Centrală (UNDP) în cadrul Fondului de Mobilitate Experți România – Republica Moldova implementat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din România (FOND).

[button type=”link” link=”http://www.geyc.ro/2016/10/apel-inscrieri-la-smarter-academy.html” variation=”btn-success” target=”blank” rel=”nofollow”]Află detalii suplimentare și înscrie-te![/button]

In this article


Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.