Sondaj: Investitorii mari vor începe să cumpere tokeni în următorii 5 ani

Investitorii mari vor cumpăra în mod activ tokeni în următorii 5 ani potrivit analiștilor portalului CoinTelegraph în urma unui sondaj realizat. Această tendință se va datora schimbărilor de pe piață criprovalutară care pot fi atât pozitivă, cât și negativă.

Multe companii mari se gândesc deja acum la ICO (Initial Coin Offering). Domeniul dat are un mare potențial, deoarece are diverse forme de atragere a capitalului.

Investițiile de la companiile mici, dar în volume mari, fac posibilă colectarea unor sume semnificative chiar și în condițiile unei piețe descendente.

În cadrul sondajului, aproximativ 23% dintre respondenți au raportat că consideră sfera ICO destul de îndoielnică, motiv pentru care nu intenționează să intervină pe această piață.

Aproximativ o treime dintre respondenți sunt încrezători în dezvoltarea industriei criptovalutare datorită implimentării blockchain-ului în infrastructurile de stat și centralizării treptate ale acestei tehnologii. Alți 14 la sută au numit principala problemă a blockchain-ului lipsa unei înțelegeri clare a securității pentru active și a datelor cu caracter personal.Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.