Tehnica agricolă şi industrială devine mai accesibilă datorită ofertei Moldova-Agroindbank

Moldova Agroindbank (MAIB) propune un program avantajos de creditare pentru achiziţionarea tehnicii, utilajelor agricole şi industriale produse în Belarus. Programul este inedit pentru piaţa Republicii Moldova, MAIB fiind unica bancă care a semnat un acord în acest sens cu Guvernul Republicii Belarus.

Astfel, puteţi deveni proprietarul echipamentului tehnic sau vehiculelor de care aveţi nevoie, venind cu o contribuție proprie de minim 10%. Mai mult ca atât, creditul se acordă în MDL pentru un termen de până la 5 ani.

Graţie avantajului exclusiv al programului de creditare, dobânzile sunt parţial compensate de către Guvernul Republicii Belarus, în mărimea ratei de bază stabilite de Banca Naţională a Moldovei, dar nu mai mult de 6% anual din dobânda achitată de beneficiari.

Echipamentul pe care vi-l doriţi poate fi achiziţionat atât de la dealerii oficiali din Republica Moldova, cât şi direct din Republica Belarus. MAIB vă invită să profitaţi de aceste condiţii financiare avantajoase pentru a pune bazele unei afaceri temeinice şi profitabile.

Pentru a afla mai multe detalii, contactaţi cu încredere oricare din sucursalele MAIB, accesaţi Programul de creditare pe site-ul MAIB sau apelaţi serviciul Call Center 022 268 999.

Sursa: maib.mdJoin the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.