Acest document stabileşte termenii şi condiţiile de utilizare a Platformei Online de Educaţie Financiară EDUFIN.MD

 

Platforma Online de Educaţie Financiară EDUFIN.MD (în continuare Platformă) este proprietatea Asociație Obștești Platforma de Educație Financiară „EDUFIN” (în continuare Asociație), cu sediul în mun. Chişinău, Republica Moldova. Prin utilizarea Platformei şi/sau oricărui alt serviciu oferit se consideră că aţi citit, înţeles şi acceptat integral termenii şi condițiile de utilizare ale Platformei.

Administrația Asociației îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile fără vre-o preîntâmpinare prealabilă a oricărei dintre părţi.

Conţinutul Platformei reprezintă proprietatea Asociației şi a partenerilor care vor fi citate ca sursă de conţinut şi nu poate fi preluat, difuzat, copiat decât cu acordul scris al Asociației. În cazul în care doriți să preluați orice tip de conținut de pe Platformă, ne puteți contacta la adresa de e-mail: contact[at]edufin.md.

În mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei, la sfârşitul ştirii, după ultimul paragraf şi în afara acestuia (sau la începutul ştirii, în funcţie de layout-urile site-urilor în cauză), se va preciza în mod vizibil: “Sursa: edufin.md”  cu link activ către Platformă.

Asociația oferă acces liber la Platformă şi autorizează vizualizarea, imprimarea şi transmiterea informaţiei existente pe Platformă doar în scopuri personale, non-comerciale.

Este interzisă crearea de legături (link-uri) cu acestă Platformă ale altor site-uri sau invers, inclusiv în comentarii, fară un acord prealabil al Administrației Asociației.

Nici o informaţie de pe această Platformă nu trebuie să fie interpretată drept consiliere financiară sau juridică. Datele de aici au un caracter strict informativ şi general.

Administraţia Asociației nu va fi responsabilă pentru nicio pierdere directă sau indirectă, apărută ca urmare a utilizării, implementării sau a imposibilităţii de a implementa sfaturile, recomandările sau informaţiile existente pe această Platformă. În cazul în care aveţi nevoie de consultanţă de specialitate, vă rugăm să luaţi legătura cu un consilier financiar şi/sau juridic.