Campanie de informare Diaspora Start-UP în Moldova

Diaspora Start-UP este un proiect pentru românii din afara granițelor țării care își doresc să inițieze o afacere cu până la 40.000 euro grant pe teritoriul României.

În data de 14 Decembrie, finantari.md va organiza evenimentul de informare Diaspora Start-UP în Moldova ce va avea loc în incinta Keystone Training Center, începând cu orele 17:00.

Cele mai importante subiecte abordate în cadrul întâlnirii vor fi expunerea pașilor necesari pentru a obține finanțare precum și analiza ofertelor administratorilor de granturi.

O altă temă esențială care va fi tratată este reprezentată de analiza elementelor de fiscalitate din România în comparație cu Republica Moldova cu impact asupra proceselor de implementare a proiectelor conform normelor în vigoare (taxe impozite), care se vor aplica începând cu 1 ianuarie 2018. La finalul acestui eveniment vei dispune de toate sursele de informare pentru accesarea liniei de finanțare Diaspora Start-UP.

Vino să afli toate detaliile importante și pleacă de la eveniment cu înregistrarea pentru aplicarea la procesele de atragere a finanțării completată.

Taxa de participare la eveniment până pe 10 decembrie este de 299 lei, după 10 decembrie – 349 lei. Aceasta acoperă participarea la eveniment, materiale informative și pauza de cafea.

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile!

Pentru orice întrebări privind organizarea și desfășurarea Diaspora Start-UP puteți contacta la adresa de email [email protected] sau la numărul de telefon mobil +373 79 125 786Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.