În premieră în Moldova – SMART CITIES & MARKETPLACES

IDIS Viitorul, în parteneriat cu Moldova Agroindbank (MAIB) a organizat în premieră în Republica Moldova conferința ”SMART CITIES & MARKETPLACES”, dedicată ecosistemului, investițiilor private și marketingului inteligent.

Astfel, MAIB este pentru dezvoltarea urbană sustenabilă, care este de neimaginat fără un mediu antreprenorial eficient și inovator. Dezvoltarea urbană este în primul rând ecosistemului investițiilor private și marketingului inteligent și va implica un grup numeros de fonduri private de investiții, business angels, bănci, incubatoare de afaceri și antreprenori de succes.

Urbanizarea rapidă a orașelor prezintă provocări de infrastructură pentru guvern și municipalități. Pe măsură ce orașele cresc și își extind serviciile, administrarea și guvernarea devin din ce în ce mai complexe. Astfel, este necesară transformarea orașelor pentru a aborda provocările sociale, economice, de inginerie și de mediu.

Piața orașelor inteligente este în creştere exponențială. Această cerere deschide o piață segmentată pentru orașe inteligente. Orașele inteligente reprezintă un nou stil de oraș care oferă creștere durabilă și care este conceput pentru a încuraja activitățile economice sănătoase, care reduc impactul asupra mediului, îmbunătățesc calitatea vieții locuitorilor.

IDIS Viitorul alături de Moldova Agroindbank și-au propus să evidențieze modul în care tehnologia și inovarea vor permite apariția orașelor inteligente de mâine.Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.