Cele mai responsabile IMM-uri din Republica Moldova au fost selectate. Decernarea – 19 decembrie 2015

Responsabilitatea Social Corporativă (RSC) este o nouă filozofie în afaceri, care pune accentul pe necesitatea întreprinderilor de a privi dincolo de scopul lor final: satisfacerea clientelei și maximizarea profitului; şi de a manifesta o atitudine responsabilă față de angajați, clienți, comunitate, parteneri și față de societatea în care își dezvoltă afacerea.

Cu scopul de a încuraja întreprinderile mici și mijlocii care pe parcursul anului 2014 s-au implicat activ și au desfășurat activități social-corporative, în perioada 1 octombrie – 16 noiembrie, ODIMM a organizat cea de-a VI-a ediție a Concursului Național ”IMM – model de responsabilitate socială”.

Și în acest an, Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) împreună cu partenerii și sponsorii concursului: BC ”Moldova Agroindbank” SA, Hamster SRL, Evenda și Angry Business au selectat IMM-urile care au desfășurat activități marcabile în domeniile RSC. Astfel, au fost nominalizate întrerpinderile:

  • SC ”SEROLAN” SRL, din or. Călărași – a primit Premiul Mare, pentru realizări deosebite în domeniul Responsabilităţii Social Corporative;
  • ”METEOR” SRL, r-nul Anenii Noi, s. Chetrosu – pentru activități de protecţie a mediului înconjurător;
  • ÎI ”Stîș Svetlana”, din or. Ștefan Vodă – pentru activități de respectarea condiţiilor de muncă a angajaţilor;
  • ”EDUJOC” SRL, din or. Chișinău – pentru activități de integrare socială şi sprijin acordat comunităţii.

Câștigătorii vor fi decernați și vor primi premii valoroase din partea partenerilor și sponsorilor concursului pe data de 19 decembrie curent, în cadrul FORUMULUI NAȚIONAL AL FEMEILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA. Forumul va întruni reprezentați ai mediului de afaceri, reprezentaților administrațiilor publice centrale și locale, organizațiilor donatoare, partenerilor de dezvoltare, societății civile și mass-media.

Sursa: ODIMM


Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.