(doc) „FSIBA” vine cu o Declaraţie către autorităţi în apărarea drepturilor angajaţilor bancari

La 21 mai 2015, Federaţia Sindicatelor Lucrătorilor Instituţiilor Bancare şi de Asigurări din Republica Moldova „FSIBA” a venit cu o declaraţie către Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Prim-ministru şi Guvernatorul Băncii Naţionale a Moldovei.

În această declaraţie se prezintă îngrijorarea şi dezacordul „FSIBA” în legătură cu declarațiile făcute de către autoritățiile sus menționate privitor la lichidarea  Băncii de Economii, Băncii Sociale şi Unibank.

Se menționează că declaraţiile autorităţilor sunt paguboase şi prejudicioase pentru angajaţii acestor bănci, care activează în pofida faptului că sunt supuși stresului ocupațional, creat de situaţia incertă.

„FSIBA” solicită factorilor de decizie să stopeze aceste fărădelegi, în caz contrar Biroul Executiv al „FSIBA” îşi rezervă dreptul să purceadă la acţiuni de apărare a drepturilor angajaţilor acestor bănci în conformitate cu legislaţia în vigoare

Declaraţia Federaţiei Sindicatelor Lucrătorilor Instituţiilor Bancare şi de Asigurări din Republica Moldova „FSIBA”Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.