IPRE a discutat principalele deficiențe ale noii Legi cu privire la întreprinderile mici și mijlocii

Institutul pentru Politici şi Reforme Europene (IPRE) a organizat, la 14 iunie 2016, o discuție cu mai mulți reprezentanți ai autorităților de stat, printre care: Inspectoratul Fiscal de Stat, Cancelaria de Stat a Republicii Moldova, Comisia Naţională a Pieţei Financiare (CNPF) și Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).

Discuția a abordat principalele deficiențe ale noii Legi cu privire la întreprinderile mici și mijlocii, abordată în prima lectură de Parlamentul țării. În aşa mod, IPRE își dorește că, în urma acestei sesiuni de dezbateri, să fie generate un set de propuneri legislative pentru îmbunătățirea climatului de afaceri.

Apectele principale ale discuției se vor regăsi în dezbaterea publică, cu genericul: „Situația actuală a Întreprinderilor Mici și Mijlocii în contextul Integrării Europene a Republicii Moldova”, care va fi organizată miercuri, 22 iunie 2016, cu suportul Fundației Konrad Adenauer (KAS), la care vor fi invitați experți ai autorităților publice, societății civile, precum și reprezentanți ai partenerilor de dezvoltare.

Sursa: Institutul pentru Politici şi Reforme EuropeneJoin the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.