Robert Kiyosaki: Va fi oare Brexit-ul cauza Celei mai Mari Căderi din 2016?

Cetățenii din Marea Britanie au votat, printr-un raport de 52% la 48%, pentru a ieși din Uniunea Europeană (UE). Anglia este membrul cel mai importantal UE din punct de vedere financiar și politic și prima țară care părăseşte UE.

Bine ați venit într-un viitor necunoscut.

În săptămânile care au precedat referendumul, cei mai mulți analiști au presupus greşit cum va merge votul. În afară de votul de a părăsi UE, votul a însemnat, de asemenea, că Anglia se va alege cu un nou prim-ministru, din moment ce David Cameron a demisionat în urma votului.

După părerea mea, singurul fapt cunoscut este că acest lucru va duce la o creștere a volatilității.

Ce are Brexit-ul de a face cu voi, dacă nu locuiți în Anglia? Economia este o forță mondială. Trebuie să fiţi conştienţi de mișcările ei pentru a fi stăpâni pe viitorul vostru, indiferent de activitatea cu care vă ocupaţi. Brexit reprezintă o acțiune majoră în această putere globală, care trebuie să fie luată în considerare.

Pentru a supraviețui efectele economiei globale trebuie să fiţi capabili să preziceţi viitorul. Prezicerea viitorului este un joc hazardat. Este ușor să greșeşti și aproape imposibil să ai mereu dreptate.

Cu alte cuvinte, oameni fără credință, curaj și viziune de multe ori nu văd modificările care vin, până nu e prea târziu.

In zilele noastre, economia fiind o forță globală, doar prezicerea viitorul este incredibil de dificil. Există produse de bază care influențează stocurile și vice-versa. Există, imobiliare și corporații mai mari decât unele țări, care trebuie luate în considerare. Așa cum am spus, este un joc hazardat.

Doar pentru că ceva este mai greu, nu înseamnă că nu trebuie să încercați. Înseamnă că trebuie să încercaţi mai mult. Găsiţi pe cineva în care aveți încredere și ascultaţi-l. Apoi uitaţi-vă la fapte și vedeţi dacă sunteți de acord cu interpretarea. Studiați și discutaţi ca să câștigaţi cât mai multe cunoștințe posibil, astfel încât să puteți lua deciziile corecte și să acţionaţi pentru viitorul vostru.

Vine un nou potop. Nu e apă, dar este foarte periculos pentru voi şi viitorul familiilor voastre. Brexit este o dovadă a acestui potop care vine. Este prima fisură într-un baraj masiv. Protejaţi-vă viitorul de la dezastru.

Acest dezastru Brexit ar trebui să fie un apel de trezire pentru oameni. Economiile globale nu poartă vestă antiglonț.

Sunt 5 puncte pe care aș dori să le luaţi în considerare:

  1. Nu uitați să fiţi vigilenți și să acordaţi atenție semnelor de avertizare.
  2. Priviţi lumea de astăzi, printr-o perspectivă financiară reală.
  3. Întrebați-vă dacă sunteți cu adevărat pregătiţi pentru viitor.
  4. Analizaţi câteva idei cu privire la ceea ce se poate face pentru a vă pregăti pentru vremurile financiare cele mai nesigure din viitorul apropiat.
  5. În cele din urmă, pentru a fi asigurat din punct de vedere financiar, pregătiţi-vă în mod activ.

Cu alte cuvinte, în cazul în care acum veţi planifica, lua măsuri, şi vă veţi pregăti, viitorul vostru financiar ar putea fi mult mai luminos. Fiind proactivi, educaţi, și pregătiţi este o opţiune mult mai bună decât strategia financiară pe care majoritatea oamenilor o au atunci când vine vorba de investițiile lor, şi anume strategia pasivăde a „cumpăra, menține, şi a se ruga”.

Autor: Robert Kiyosaki | richdad.com
Traducere şi adaptare: Tatiana Comerzan / edufin.md



Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.