Acum poți deschide un depozit bancar prin aplicație mobilă

Moldova-Agroindbank (MAIB) anunță lansarea unui nou serviciu online pentru clienții care doresc să deschidă un depozit bancat.

Acum nu mai trebuie să vii la bancă ca să perzi timp pentru a depune o cerere pentru un cont de depozit. Poţi deschide un depozit în lei, dolari sau euro direct din telefonul tău, prin aplicaţia mobilă MAIBank.

Doar prin 3 atingeri pe ecran îţi poţi schimba viziunea despre finanţe:

  1. Deschide contul de depozit în valuta pe care o doreşti;
  2. Alege suma pe care o depui prin transfer din contul tău de salariu, de exemplu;
  3. Confirmă tranzacţia.

În aplicația MAIBank poţi mereu să depui sau să retragi bani, printr-un transfer, de la un cont la altul, în orice valută, la cursul MAIB, pentru schimb valutar prin virament.

Cu această ocazie a fost lansat şi un depozit special Multiopţional Mobile, cu o depunere iniţială de 1000 lei sau 100 EUR/ USD. Specială este si dobânda la depozitul în lei – ai un plus de 0,5% la dobândă, decât dacă ai fi deschis depozitul venind la bancă.

Descarcă sau actualizează aplicația MAIBank din App Store sau Google Play.

Cu MAIB poți să te bucuri de o dobândă anuală de 3,5% pentru un depozit în lei, de 0,45% pentru un depozit în USD şi 0,15% pentru un depozit în EUR. Poţi depune şi retrage banii din depozit cu păstrarea sumei minime: 1000 lei sau 100 EUR/ USD.

Află care este dobânda pentru depozite cu soldul iniţial de peste 25 000 lei sau 1000 EUR/ USD.Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.