Cash-in by code – un nou serviciu pentru toți

Moldova-Agroindbank (MAIB) continuă inovaţiile şi lansează serviciul Cash-In by Code, care permite depunerea de bani pe un cont de card direct la bancomat, fără a cunoaşte numărul de card, doar în baza unui cod.

Serviciul Cash-In by Code vine să completeze seria de facilităţi disponibile la bancomatele Moldova Agroindbank:

  • Cash-by Code – eliberare numerar în baza codului;
  • Cash-In by Card – depunere numerar pe un card introdus în bancomat;
  • Cash-In Cardless – depunere numerar pe un card fără a-l introduce în bancomat, cu indicarea numărului de card;
  • Schimb valutar în numerar la bancomat.

Depunerea de numerar prin Cash-In by Code poate fi efectuată în lei, pe orice card emis de MAIB persoanelor fizice, precum şi pe cardurile business, indiferent de valuta acestora.

Cât de simplă şi comodă ar putea fi suplinirea cardului prin bancomat de către o altă persoană?

Pentru a utiliza acest serviciu, deţinătorul/ titularul cardului va utiliza aplicaţia mobilă MAIBank, în care sunt afişate toate cardurile emise pe numele său, inclusiv cardul business. În aplicaţie va emite un cod, selectând în meniul „Plăţi” opţiunea „Cash-In by Code”. În comentariu este posibil să fie indicată informaţia necesară pentru a identifica cine a depus banii. Această opţiune este utilă în cazul în care mai multe persoane vor depune bani pe acest card. Codul generat este transmis la alegere prin SMS, Viber, messenger sau e-mail.

Persoana care primeşte codul are la dispoziţie 24 de ore să se apropie la bancomatul MAIB şi să depună banii în bancomat, indicând codul. În acest moment beneficiarul va primi o notificare în aplicaţie că banii au ajuns pe card, cu informaţii din comentariul scris anterior. Suma maximă pe zi şi pe tranzacţie este de 20 000 lei.

Serviciul „Cash-In by Code” este util şi pentru persoanele juridice pentru a-şi organiza procesul de încasare a banilor prin intermediul ATM-urilor de tip Cash-In şi Recycling ale băncii.

Pentru a beneficia de opţiunea dată, verifică şi acceptă actualizarea aplicaţiei din App Store sau Google Play.

Serviciul Cash-In by Code de la MAIB – simplu, sigur, comod.Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.