Cel mai bun seminar de formare: Eficienţa afacerii – Mit şi adevăr

Toata viaţa noastră creştem, învăţăm şi ne perfecţionăm în ceea ce facem. Pentru asta avem nevoie de sprijin şi un instructor de încredere.

Vino şi beneficiază de cel mai bun seminar de formare pentu tine şi afacerea ta. Află cum sa-ţi gestionezi afacerea şi să atingi un nivel de experienţă înaltă.

Tematica seminarului:
  1. Motivația de a deschide o afacere;
  2. Caracteristica tipurilor de întreprinderi;
  3. Înregistrarea afacerii;
  4. Modalităţi de lansare în afaceri;
  5. Sursele de finanţare a business-ului;
  6. Contabilitatea antreprenoriatului în afaceri;
  7. Păstrarea şi arhivarea documentelor financiar – contabile.

”Antreprenoriatul nu este arta de a cîştiga noi clienţi sau noi bani. Este arta de a-ţi place ceva, de a face acel ceva, iar clienţii şi banii să vină de la sine”.

Tarif de participare:

Pentru participarea la seminarul din 22 septembrie 2016, achiţi 400 lei, preţ ce include materialul informativ. Contul de plată, se solicită prin email. Achitările se acceptă, inclusiv pînă în data 20 septembrie 2016.

Pentru studenţi şi masteranzi, se oferă o reducere de 150 lei din costul seminarului (la prezentarea carnetului de student).

[button type=”link” link=”https://klubafaceri.wordpress.com/2016/08/26/seminar-consultativ-eficienta-afacerii-mit-si-adevar/” variation=”btn-success” target=”blank” rel=”nofollow”]Accesează pentru mai multă informaţie[/button]

In this article

Join the Conversation

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.