Conferinţa naţională a programului PARE 1+1 va avea loc în luna aprilie

La 20 aprilie curent, Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM), organizează Conferinţa naţională „Programul PARE 1+1: rezultate şi noi provocări”.

Obiectivul Conferinţei este de a elucida impactul Programului PARE 1+1 asupra economiei naționale şi regionale, de a stimula un dialog constructiv, privind dezvoltarea și extinderea instrumentelor de suport ale IMM-urilor. Totodată, ne propunem să promovăm cele mai bune practici și istorii de succes ale beneficiarilor ”PARE 1+1”.

În cadrul evenimentului, va fi organizată o expoziţie dedicată promovării produselor și serviciilor oferite de către beneficiarii Programului. De asemenea, vor fi prezente instituțiile bancare și proiectele de suport în business cu gama lor de servicii oferite mediului de afaceri. Expoziția are drept scop oferirea unui mediu favorabil de stabilire a noilor parteneriate de afaceri și posibilități de socializare.

Pentru asigurarea obiectivului propus, la eveniment sunt invitaţi: Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, Viceministrul Economiei, Iurcu Vitalie şi Ambasadorul UE în Moldova, Pirkka Tapiola.

De asemenea, se planifică participarea a cca 100 persoane: beneficiari ai „PARE 1+1”, reprezentanți ai instituțiilor și organizațiilor de stat private și neguvernamentale, proiecte, instituții donatoare şi partenerii de dezvoltare.

Sursa: Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii

 

In this article


Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.