De Ziua Internațională a Economisirii BNM își deschide ușile pentru elevi și studenți

Banca Națională a Moldovei (BNM) anunță că organizează, în perioada 29-31 octombrie 2018, un eveniment de educație financiară pentru elevi și studenți, cu prilejul Zilei Internaționale a Economisirii (31 octombrie).

Vizitatorii vor avea posibilitatea să vadă sala de expoziții în care se păstrează colecția de monede comemorative și jubiliare emise de Banca Națională a Moldovei, precum și de alte bănci centrale donate BNM. Experții vor face o incursiune succintă în istoria monedei naționale și vor povesti despre elementele de siguranță ale leului moldovenesc. De asemenea, vor prezenta alte subiecte financiar-bancare, într-o manieră profesională deschisă și interactivă.

Accesul în bancă va fi posibil conform listei, la prezentarea actului de identitate. Cei interesați sunt rugați să se înregistreze până pe data de 23 octombrie 2018, ora 17.00, la adresa electronică [email protected] sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a BNM https://www.facebook.com/BNMoficial/Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.