MAIB: Participă la Programul „Burse pentru Viitorul Tău”

Banca comercială Moldova Agroindbank (MAIB) invită studenţii să se înscrie în noua ediţie 2019-2020 a Programului „Burse pentru Viitorul Tău”.

Programul îşi propune să asigure un acces echitabil la studii universitare şi susţinere materială în obţinerea educaţiei de calitate pentru un viitor sigur tuturor tinerilor din ţară.

În cadrul Programului, MAIB va oferi 30 de burse anuale a câte 10 000 lei pentru studenţii înmatriculaţi în anul I de studiu, la instituţiile de învăţământ superior din ţară şi pentru studenţii bursieri ai ediţiei precedente, promovaţi în anul II sau III de studii, care pot candida pentru reînnoirea burselor.

Bursele sunt acordate în bază de concurs şi au menirea să acopere necesităţile ce ţin de efectuarea studiilor (taxă de studii, cheltuieli de cazare, masă, rechizite de studiu ş.a.).

Formularul de înscriere la concurs şi regulamentul Programului pot fi accesate pe pagina web http://www.eac.md/ro/. Data limită de prezentare a dosarelor este 28 octombrie 2019.

Programul „Burse pentru Viitorul Tău” este desfăşurat de Centrul de Informaţii Universitare, cu suportul financiar al Moldova Agroindbank şi este susţinut de Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării şi Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale din Republica Moldova.

Sursa: maib.md