Participarea la Campionatul de Management Lidl este accesibilă pentru tinerii absolvenţi din Chişinău

Compania Lidl România lansează pentru al doilea an consecutiv un program de pregătire și specializare – Campionatul de Management.

Campionatul de Management este un program de trainee care le oferă proaspăt absolvenților oportunitatea de a lua contact cu mediul de lucru din cadrul companiei Lidl,  de a fi implicați în proiecte reale și de a învață de la profesioniștii în domeniu.

Recrutările pentru acest program au început în luna martie 2015, în mai multe oraşe din România (Timișoara, Iași,  Sibiu şi București), printr-o serie de evenimente organizate în principalele centre universitare.

Compania Lidl va organiza un eveniment dedicat acestui program şi la Chişinău pe 22 aprilie 2015, ora 12:00 în cadrul Academiei de Studii Economice a Moldovei (ASEM), Auditoriul 203, bl F.

Pentru acest program vor fi selectați proaspăt absolvenții de studii superioare, promoția 2014-2015, tinerii pasionați, ambițioși, dinamici și responsabili.

Procesul de selecție pentru Campionatul de Management cuprinde mai multe etape:

  1. Tinerii se pot înscrie pentru a fi prezenţi la întîlnirea organizată de companie în Chișinău (22 aprilie). Înscrierea se poate realiza pe hipo.ro, la secțiunea companiei: www.hipo.ro/lidl;
  2. Cei care vor să fie parte din programul Campionatul de Management se pot înscrie până pe 30 aprilie 2015, pe site-ul hipo.ro/lidl sau pe www.lidl.ro/Cariere.
  3. Aplicanții selectați vor fi evaluați în cadrul unui Asentiment Center în perioada 27 – 31 iulie 2015, iar selecția finala a tinerilor va fi anunțată pe 15 august 2015.

procesul de selectie

Programul se va desfășura  în perioada 1 octombrie 2015 – 30 septembrie 2016.

Pe parcursul programului, tinerii selectați vor primi pregătirea profesională necesară, activând, pe rând, în toate departamentele companiei Lidl și participând la diferite seminarii de dezvoltare. Astfel, aceștia vor avea șansa să practice activitățile specifice din cadrul magazinelor, ale sediilor regionale sau ale sediului central.

La sfârşitul programului, în funcție de rezultatele obținute în urma etapei finale de evaluare, tinerii selectați pot primi oferte de angajare permanentă în cadrul companiei.

De ce le recomandam tinerilor să se înscrie pentru întîlnirile cu reprezentanții Lidl?

Un astfel de eveniment le oferă tinerilor ocazia să cunoască echipa Lidl și astfel să afle ce înseamnă să lucreze în cadrul Lidl, cum este organizată compania și care sunt oportunitățile de carieră, în ce constă procesul de selecție și cum pot deveni parte din echipa.

“Echipa Lidl se extinde, de aceea cautăm coechipieri pentru Campionatul de Management. Prin acest program de pregătire desfășurat timp de un an, începând cu 1 octombrie 2015, ne dorim să investim în tineri și să le oferim acestora tot sprijinul de care au nevoie pentru a se dezvolta profesional și personal într-un mediu prietenos, în care pot să beneficieze de foarte multe oportunități  În plus, le oferim tinerilor selectați în program un pachet salarial atractiv și peste mediu. Pe lângă toate acestea, la finalul programului va exista o etapa de evaluare, iar cei care vor trece această ultimă etapă  vor primi o poziție în cadrul companiei pe o perioada nedeterminata” – au declarat reprezentanții Lidl.

info_lidl

Persoana de contact:  [email protected], [email protected]

 Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.