S-a dat start Concursului ”Gala Antreprenoriatului Feminin 2017”. Vezi cum poți participa!

La 25 noiembrie 2017, Platforma Națională a Femeilor din Moldova (PNFM) împreună cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijloci (ODIMM) organizează cea de a III-a ediție a Forumului național al femeilor din Moldova cu genericul ”Antreprenoriatul feminin – potențial de dezvoltare regională”.

Forumul își propune ca scop prezentarea portretului femeii antreprenoare din Republica Moldova și discutarea în comun cu participantele, propunerile și soluțiile de dezvoltare a unui mediu competitiv pentru antreprenoare.

Agenda evenimentului presupune desfășurarea sesiunii plenare a forumului care urmează cu panelul de lucru unde vor fi aduse la cunoștința auditoriului instrumentele de susținere și dezvoltare a antreprenoriatului feminin din Republica Moldova precum și sesiunea inspirațională privind echilibrul dintre cariera de succes și viața de familie a unei femei desfășurată de dna Sorana Baciu, oaspete de onoare din România.

În cadrul evenimentului va avea loc concursul ”Gala Antreprenoriatului Feminin 2017” unde vor fi premiate cele mai active și de succes femei care au înregistrat rezultate remarcabile în domeniul lor de activate.

La concurs pot participa femeile care au înregistrat realizări marcante la nivel de localitate, regiune sau țară, au participat activ în viața socială a comunității precum și s-au implicat în acțiuni de binefacere.

Câștigătoarele Concursului vor fi premiate conform următoarelor nominalizări:

  • Debutantul anului – produs nou pe piață;
  • Debutantul anului – start-up inovativ;
  • Contribuție în societate – responsabilitate social corporativă;
  • Premiul mare – antreprenorul anului.

Regulamentul privind desfășurarea concursului

Mai multă informație poți afla de la persoana de contact, Ina Toderașco, tel: 069 661 440.Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.