Tranzacțiile au revenit la bursă după două sesiuni de stagnare

După două sesiuni bursiere în care nu au avut loc tranzacții la Bursa de Valori a Moldovei, astăzi s-au înregistrat 3 tranzacții în volum de 132,1 mii lei.

O tranzacție a avut loc în cadrul pieței interactive cu 2.920 acțiuni ale S.A. „Farmacia nr.280”, la preț de 11,3 lei per acțiune. Volumul de tranzacționare a constituit 33 mii lei, iar ponderea acțiunilor tranzacționate în totalul acțiunilor emise – 2,78%.

Alte două tranzacții au avut loc în cadrul pieței directe.

Prima tranzacție cu acțiunile S.A. „Lusmenco” a avut loc prin regim de licitați. Pachetul de acțiuni format din 213 acțiuni a fost tranzacționat la preț de 28,79 lei. Volumul de tranzacționare a constituit 6,1 mii lei, iar ponderea acțiunilor tranzacționate în totalul acțiunilor emise – 0,08%.

A doua tranzacție a avut loc în baza Hotărârii judecătorești, cu 30 acţiuni ale S.A. Centrul Tehnic International „CTI-CAPITAL” la un preţ de 3.100 lei per acţiune. Volumul de tranzacţionare a constituit 6,1 mii lei, iar ponderea acțiunilor tranzacționate în totalul acțiunilor emise – 0,12%.Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.