Utilizatorii de Twitter au început să efectueze micro-plăți cu Bitcoin

Rețeaua de socializare Twitter a introdus o nouă funcție care permite efectuarea micro-plăților cu criptomoneda Bitcoin. Pentru a face acest lucru, utilizatorii trebuie să instaleze extensia Tippin. Mai multe detalii despre noua utilitate a povestit dezvoltatorul de blockchain, Dan Rusnac.

„Pentru a utiliza extensia Tippin, este suficient să o instalați în browser. Deși este disponibilă numai pentru Chrome și Firefox, în viitor, intenționăm să extindem capacitatea utilizatorilor la maxim. Alături de butoanele retweet și like, după instalarea extensiei Tippin, va apărea o pictogramă cu simbolul ”fulger”, invocând meniul de transfer de resurse financiare și de efectuarea a plăților”, a spus Rusnac.

De asemenea, pe Twitter a apărut oportunitatea de a susține financiar tweet-urile. Pentru a transfera o anumită sumă în contul autorului, faceți pur și simplu clic pe același pictogramă ”fulger”, însă este necesar de selectat opțiunea necesară.

În viitor, se planifică dezvoltarea propriului portofel ”LN” pentru serviciul de micro-plăți. Acest lucru va oferi posibilitatea de a renunța la utilizarea unor programe terțe.

Inițiatorul introducerii noii funcții este CEO-ul Twitter, Jack Dorsey. Potrivit acestuia, astfel de noi posibilități în cadrul Twitter vor stimula autorii să publice doar conținuturi originale și interesante.

In this article


Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.