Vezi componenţa noului Consiliu de Administraţie al VICTORIABANK după Adunarea Generală a Acţionarilor

La 8 iulie 2016,  a avut loc Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor VICTORIABANK, în cadrul căreia au fost prezenți acționarii și reprezentanții acestora, care deţin 94,68% din numărul de acțiuni cu drept de vot, anunţă banca pe site-ul oficial.

Pe ordinea de zi a Adunării au fost discutate 2 chestiuni:

  1. Cu privire la alegerea noii componențe a Consiliului de Administrație VICTORIABANK și stabilirea cuantumului remunerațiilor și compensațiilor pentru membrii Consiliului de Administrație;
  2. Cu privire la alegerea Comisiei de cenzori a „VICTORIABANK și stabilirea cuantumului retribuției serviciilor ei.Astfel, la prima chestiune, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare și a Statutului băncii, membrii Consiliului de Administrație al băncii au fost aleși de Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor prin vot cumulativ în următoarea componență:

  • Igor Spoială;
  • Ionuț Octavian Pătrăhău;
  • Gavin N. Ryan;
  • Victor Țurcan;
  • Lobanov Sergey;
  • Ion Prisăcaru;
  • Andrei Cojocaru.

La fel, a fost aprobat cuantumul remuneraţiilor şi compensaţiilor pentru membrii Consiliului de Administraţie. Noua componenţă a Consiliului de Administraţie a fost aleasă  pentru o perioadă de 4 ani şi îşi va exercita funcţiile după aprobarea membrilor de către Banca Naţională a Moldovei (BNM).

La a doua chestiune, acționarii prezenți la Adunare au votat unanim compania “Baker Tilly Klitou and Partners” SRL pentru exercitarea funcţiilor Comisiei de Cenzori, cu un mandat de 4 ani, şi au aprobat cuantumul retribuţiei pentru anul 2016.

Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.