25 de participanţi au prezentat idei de afaceri la cel de-al IV-a Pitch Training

La 26 septembrie 2016, Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) a organizat cel de-al IV-a Pitch Training în Moldova, la care au participat 25 tineri şi reprezentanţi ai companiilor din diferite domenii de activitate.

Participanţii prezenţi la eveniment au elaborat o prezentare a ideii de afaceri în care au inclus informaţia de bază solicitată de investitori, cum ar fi scopul afacerii, echipa care va lucra la proiect, investiţia solicitată etc.

Cele mai bune idei vor fi selectate de către experţi şi vor fi prezentate potenţialilor investitori la evenimentul Seed Forum, care se va desfăşura la Chişinău, pe data de 28 septembrie 2016.

Pitch Training  reprezintă o sesiune de instruire, la care tinerii sunt învățați cum să-şi prezinte ideea de afaceri şi modalitatea de atragere a investitorilor interesaţi de afacerea respectivă.

Seed Forum Norway Stiftelsen este o reţea globală de fundaţii non-profit şi reprezentanţe naţionale în peste 40 de țări. Misiunea Seed Forum este să prezinte investitorilor din întreaga lume companiile nou create cu potenţial de creştere şi idei inovative, precum şi să instruiască antreprenorii în domeniul accesării de fonduri şi să reducă riscul investiţional pentru investitori.

Proiectul Access to Finance – ACCESS, în cadrul căruia sunt organizate evenimentele, este finanțat de către Ministerul Afacerilor Externe din Norvegia și este implementat de ODIMM. Proiectul presupune transferul de cunoştinţe din Norvegia către Moldova în ceea ce priveşte procesul de lucru al Seed Forum, în special crearea companiilor cu potenţial de creştere la nivel global, precum şi ulterior facilitarea accesului la finanţe pentru acestea.

Până în prezent în Chişinău au fost organizate 3 evenimente Seed Forum, în cadrul cărora 16 companii au avut posibilitatea să-şi prezinte afacerea potenţialilor investitori. De asemenea, până în prezent în cadrul proiectului au fost organizate 4 Pitch Traininguri la care au participat peste 70 de persoane.Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.