Acţiunile Commerzbank AG, Continental AG, Deutsche Lufthansa AG şi Deutsche Post AG pot fi tranzacționate la Bursa de Valori Bucureşti

Bursa de Valori București (BVB) anunță că de luni, 8 decembrie, investitorii vor putea tranzacționa și la BVB acțiunile Commerzbank AG, Continental AG, Deutsche Lufthansa AG şi Deutsche Post AG, pe sistemul alternativ de tranzacționare administrat, în cadrul Secțiunii valori mobiliare admise la tranzacționare și pe o piața reglementata sau pe o piață dintr-un stat ne-membru UE.

SSIF Tradeville va activa ca market-maker pentru acțiunile celor patru companii menționate.

sursa: noviyvek.uz
sursa: noviyvek.uz

Commerzbank este a doua cea mai mare banca germana și o banca comerciala de top la nivel international, cu subsidiare în peste 50 de țări și poziționată astfel încât să ofere servicii pentru toate tipurile de clienți corporativi. Piețele principale ale Commerzbank sunt Germania și Polonia. Ariile de business principale sunt Private banking, Mittelstandsbank, Corporatii & Piete financiare și Europa Centrala & de Est. În total, banca deservește aproximativ 15 milioane clienți privați, precum și un
milion de clienți business și corporate.

sursa: cdn.hotstocked.com
sursa: cdn.hotstocked.com

Continental AG este un furnizor german de top din industria automobilelor, specializat în anvelope, sisteme de frânare, siguranța automobilelor, sisteme de propulsie și componente de șasiu. Compania a fost fondata în 1871 ca producător de cauciuc, fiind în prezent al patrulea cel mai mare producător de anvelope din lume. Cei mai importanți clienți ai săi sunt Bayerische Motoren Werke (BMW), Ford, Daimler, Volkswagen si General Motors, care împreună generează aproximativ 40% din vâzările Continental. Compania operează în peste 300 de locații din 49 de tari.

sursa: bilder.t-online.de
sursa: bilder.t-online.de

Deutsche Post AG este un furnizor de servicii logistice cu sediul în Germania. Compania operează patru divizii principale: Corespondenta, Servicii Prioritare, Servicii Comerciale și Transport și Rețea de Distribuție. Cu o valoare de piață curenta de peste 29,5 miliarde euro, Deutsche Post este a treia cea mai mare companie, după capitalizare, în industria internațională de marfa aeriana și servicii de curierat (după United Parcel Service și FedEx Corp).

sursa: farmlandgrab.or
sursa: farmlandgrab.or

Lufthansa este principala companie aeriana din Germania și cel mai extins transportator aerian european, atât în ceea ce privește numărul de pasageri, cât și mărimea flotei relativ la numărul de subsidiare. Oferă servicii către 18 destinații interne și 197 internaționale in tari din Europa, Africa, America and Asia, având o flota de peste 600 de aeronave. Pe lângă Lufthansa, Deutsche Lufthansa este compania-mama și pentru alți transportatori aerieni și alte companii din domeniul aviației, cum ar fi Swiss International Air Lines, Austrian Airlines, Germanwings si Lufthansa Technik.

În prezent, pe ATS International al BVB sunt 26 de companii internaționale pentru care SSIF Tradeville activează ca market-maker, prin afișarea în piață de ordine de cumpărare și vânzare, în condiții specifice fiecărui titlu.

In this article


Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.