Completează formularul și participă în cadrul Programului de Parteneriat de Afaceri Utah (SUA) – Moldova

David Eccles School of Business și Universitatea din Utah (SUA) sunt în căutarea extinderii oportunităților de afaceri în Moldova, prin schimbul de experiență și prin dezvoltarea relațiilor cu antreprenorii din Moldova.

Eccles School intenționează să efectueze un sondaj al nivelului de pregătire antreprenorială și să găzduiască un Summit Antreprenorial în Republica Moldova în toamna anului 2015, în cadrul căruia să prezinte rezultatele studiului și să ofere o oportunitate de networking pentru oamenii de afaceri din ambele țări.

Eccles School propune următoarele activități după Summit-ul Antreprenorial din Republica Moldova din toamna 2015:

  1. Cursuri de instruire gratuite oferite pentru antreprenorii și investitorii din Republica Moldova cu privire la oportunitățile și provocările antreprenoriale.
  2. Să ia în considerare potențialele oportunități de investiții în companiile din Moldova prin intermediul Fondului de Investiții ”Sorenson Global Impact” (de 13 milioane dolari).
  3. Dezvoltarea relațiilor economice dintre statul American Utah și Moldova.

Dacă ești interesat în participarea companiei tale în cadrul Programul de Parteneriat de Afaceri Utah (SUA) – Moldova și să beneficiezi de instruire și investiții, ești invitat să completezi formularul electronic făcând click pe linkurile de mai jos.

http://tinyurl.com/UTAHMD2015 – pentru limba engleză
http://tinyurl.com/UTAHMD2015RO – pentru limba română

Completează formularul electronic până la data de 28 august 2015. Update: până la dată de 10 septembrie 2015.

Cu informaţie suplimentară puteți lua cunoștință la numărul de telefon 078476486 sau la e-mail-ul: utahmd.projectassistant@gmail.com. Persoana de contact – Irina IALAIA.Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.