Participă la concursul național organizat de ODIMM „IMM – Model de Responsabilitate Socială” ediţia a VI-a!

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) anunță pe pagina web lansarea celei de-a șasea ediții a Concursului Naţional „IMM – Model de Responsabilitate Socială” – 2015.

Concursul se adresează IMM-urilor care pe parcursul anului 2014 s-au implicat în mod voluntar în activităţi social-corporative și au dat dovadă de atitudine responsabilă faţă de angajaţi, clienţi, comunitate, parteneri și faţă de societatea în care își dezvoltă afacerea.

Participanţii la concurs vor fi evaluaţi de o comisie de experți, în baza formularelor de aplicare, iar întreprinderile selectate vor fi decernate în cadrul uneia dintre nominalizări:

  • Protecţia mediului înconjurător;
  • Grijă față de angajați;
  • Integrarea socială și sprijinul acordat comunităţii;
  • Premiul Mare, pentru realizarea acţiunilor importante în mai multe dintre domeniile menționate.

Premierea finală a câștigătorilor va avea loc în cadrul Conferinței Internationale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii 2015. Premiile vor fi acordate de partenerii oficiali ai concursului.

Ghidul aplicantului și Formularul de aplicare pot fi accesate:

Companiile eligibile ce doresc să participe la concurs sunt rugate să completeze formularul de aplicare și să-l expedieze până pe data de 25 octombrie 2015, cu menţiunea „Concurs RSC”, la sediul ODIMM (str. Serghei Lazo 48, oficiu 311, Chișinău, R. Moldova), la numărul de fax (022) 29-57-97 sau la adresa de e-mail [email protected]

Sursa: Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM)Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.