Elaborarea unui model de afaceri cu Mario Brühlmann

Aveţi o idee de afaceri şi doriţi să o dezvoltaţi într-un mod profesionist? Seminarul Elaborarea unui Model de Afaceri cu Mario Brühlmann, din 17-19 noiembrie 2015, vă poate ajuta să creaţi un concept de afaceri care funcţionează şi se bucură de rezultate.

Mario Brühlmann este preşedintele holdingului elveţian Swiss Consulting Group SCG şi are o experinţă bogată în crearea şi dezvoltarea afacerilor în mai multe ţări din Europa şi Asia. Acest program de seminare este organizat în parteneriat cu organizaţia Christiliche Ostmission din Elveţia şi Institutul de Dezvoltare a Afacerilor din cadrul Universităţii “Divitia Gratiae”.

Acest program de instruiri cuprinde 4 module care vor avea loc în perioada noiembrie-aprilie. Doritorii de a participa la acest eveniment vă puteţi înregistra completind acest formular.

  • Elaborarea unui model de afaceri (17 – 19 noiembrie, 2015)
  • Marketing (19 – 20 ianuarie, 2016)
  • Managementul Financiar (23 – 24 februarie, 2016)
  • Сonducerea personalului (30 martie – 1 aprilie, 2016)

Evenimentele sunt organizat de compania Advanced Consulting şi vor fi predate de mai mulţi vorbitori din Elveţia cu experienţă remarcabilă în afaceri, care sunt parteneri ai holdingului Swiss Consulting Group SCG AG.

Taxa de participare constituie 200 MDL per seminar. Biletele pot fi cumpărate şi online prin intermediul iTicket.mdJoin the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.