Jack Schwager – Stock Market Wizards

Jack Schwager este directorul general al societăţii alternative de administrare a activelor Fortune Group, reglementată de Regatul Unit și Statele Unite ale Americii. Schwager este manager senior de portofoliu al Fortune’s Market Wizards Funds of Funds, ce prezintă o serie diversificată de fonduri speculative instituționale. El de asemenea este membru al consiliului de administrație al filialei Fortune Global Fund Analysis, un centru de cercetare independent pentru studiu al fondurilor speculative.

Schwager a scris pe larg despre industria futures și comercianții mari de pe piețele financiare. El este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru seria best-seller de interviuri cu cei mai mari administratori de fonduri de hedging din ultimele trei decenii: Market Wizards (1989, 2012), The New Market Wizards (1992), Stock Market Wizards (2001), Hedge Fund Market Wizards (2012) şi The Little Book of Market Wizards (2014). Alte cărți se numără Market Sense and Nonsense (2012), un compendiu de concepții greșite de investiții, precum și seria de trei volume, Schwager on Futures, constând din analiza fundamentala (1995), Technical Analysis (1996) și Managed Trading (1996).

Cartea Stock Market Wizards (Маги фондового рынка) este prezintată în variant rusă de pe scribd.com.Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.