Lecţii de educaţie financiară la Moldova Agroindbank

Echipa băncii comerciale Moldova Agroindbank (MAIB) îndeamnă copiii şi tinerii să investească timp în educaţie, inclusiv în educaţia financiară, iar pentru experienţe memorabile îi invită să se înscrie la lecţiile ţinute în cadrul Centrului “MAIB Studio Avanti” al MAIB.

Lecţiile ţinute sunt o adevărată bucurie pentru elevii dornici să-i descoasă pe trainerii MAIB de informaţii despre bani, produse bancare şi cât mai multe curiozităţi financiare.

Vizita elevilor începe, de obicei, cu un tur prin sucursală – săli de creditare, ghişee, terminale de autoservire etc., iar până a ajunge în sala de curs aceştia trec neapărat şi prin biroul directorului – unii vor să testeze de pe acum fotoliul şi să trăiască senzaţia de a se simţi şefi, alţii – preferă să facă o poză cu şeful sucursalei, să-i strângă mâna şi nu rareori câte un pici insistă să-i spună la ureche că atunci când va creşte mare va fi director la MAIB.

În sala de curs a “Avanti” rămâne loc pentru informaţii despre rolul şi funcţiile unei bănci, rolul banilor în viaţa noastră, valutele cu care se operează, exemple de administrare judicioasă a bugetului personal sau sfaturi de monitorizare a cheltuielilor.

Trainerii povestesc, elevii notează sau intră până în pânzele albe insistând să afle “de ce?”, pentru ce?”, “cum?”, “de unde?” sau “vreau şi eu!”.

Scopul Centrului “MAIB STUDIO AVANTI” este de a participa în formarea tinerilor, de a-i face cunoscuţi cu noţiunile de bază ale lumii financiare moderne, serviciile şi produsele bancare, fiind utilizate tehnologiile informaţionale de ultimă generaţie.

Vezi detalii legate de Centrul “MAIB STUDIO AVANTI”

Sursa: maib.mdJoin the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.