Managementul Proiectelor cu Gallus Tannheimer

Cu toţii avem în activitatea profesională planuri şi idei pe care le realizăm la nivel de proiecte sociale sau de afaceri. Costurile, calitatea, timpul şi resursele financiare sau materiale sunt nişte constrîngeri semnificative în realizarea obiectivelor unui proiect.

Din acest motiv majoritatea organizaţiilor sau companiilor de performanță desfăşoară un management al proiectelor profesionist, fapt ce este demonstrat de rezultatele pe care acestea le obţin. Echipa care administrează un proiect trebuie să dea răspuns la mai multe întrebări:

  • Cum să finanţezi şi să implementezi un proiect?
  • Ce fel de metode şi instrumente se folosesc în administrarea proiectului?
  • Cum se iau decizii la faze diferite ale proiectului?
  • Cum se evaluează şi se monitorizează un proiect pentru un impact sporit?
  • De asemenea, realizarea unui proiect implică mai multe capcane şi contradicţii, lucru de care trebuie să fie conştient orice manager.

Acestea şi alte subiecte vor fi desfăşurate la instruirea Managementul Proiectelor cu elveţianul Gallus Tannheimer, eveniment organizat de compania Advanced Consulting. Pentru a afla mai multe detalii accesaţi AICI.

sursa: unimedia.md

Locul desfăşurării evenimentului: “Le Roi” Business Center, et. 2, Sala de Conferinţe, str. Sfatul Ţării 29, mun. Chişinău

Data/Ora: 26-27 februarie, 2015; ora 9:00 – 14:00 (înregistrarea începe la 8:30, pauza de cafea 11:30-12:00)

 Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.