ODIMM organizează, la 6 octombrie 2017, Conferința Internațională a Întreprinderilor Mici și Mijlocii

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) invită antreprenorii la Conferința Internațională a Întreprinderilor Mici și Mijlocii, care va avea loc la 6 octombrie 2017, începând cu ora 9:30, în Radisson Blu Leogrand Convention Center, Sala Răut și Prut (mun. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, 77).

Evenimentul cuprinde două paneluri în cadrul cărora vor fi prezentate informații privind dezvoltarea economică și competitivă a Republicii Moldova, studii și cercetări ale experților străini privind cartografierea și identificarea potențialului regional, prezentarea experienței României și Italiei de divizare a regiunilor de dezvoltare. Totodată, vor fi descrise instrumentele de suport pentru IMM-uri la nivel regional și metode de promovare al potențialului și avantajul competitiv regional din Republica Moldova.

Pe parcursul manifestării va derula o expoziție cu produse tradiționale specifice celor 4 regiuni de dezvoltare din R.Moldova (Nord, Centru, Sud și UTA Găgăuzia).

Conferința se va încheia cu ceremonia de premiere a concursurilor naționale ”Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM” și ”IMM – Model de Responsabilitate Socială” între orele 14.45 și 16.00 unde cei mai buni antreprenori și cei responsabili din punct de vedere social vor fi premiați.

Agenda Conferinței:Sursa: ODIMM

In this article


Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.